مشاوره حقوقی رایگان - فریب در معامله

درود وقت بخیر
من ماشینی خریدم که کارشناس و فروشنده باهم تبانی داشتند و گفتن ماشین یه لکه رنگ هست ولی بعد از چندروز خودم بردم کارشناسی متوجه شدم 4تکه تعویضی دارد و شاسی جلو و عقب هم ضربه داشته.
داخل قولنامه هیچ اسم و فامیل و آدرسی از فروشنده نوشته نشده (شاهد هم نداشتم) و فقط امضای ایشان هست و کسی دیگر به من وکالت فروش داده.
ولی شماره پلاک ماشین نوشته شده و ذکر شده شاسی جلو عقب سالم است و هیچ حرفی از تعویض زده نشده.
وکالت داشتم و برگ سبز به نامم شده و تعویض پلاک هم انجام دادم.
یک اظهارنامه مبنی بر فسخ معامله و بروز خیار عیب ارسال کردم و خوانده را همان شخصی که وکالت بنامم زده و کسی که پول به حسابش واریز کردم قرار دادم و الان چندروز میگذره. مراحل بعدی باید چه کاری انجام بدم؟

پاسخ ها :

حميد  شفيعي دستگردي

حميد شفيعي دستگردي :

فسخ به علت تدلیس درمعامله

مریم احمدپور

مریم احمدپور :

استان :

سلام،دادخواست تنفیذ فسخ معامله به لحاظ خیار عیب به طرفیت فروشنده وموکل بدهید،قبل از دادخواست هم می توانید اظهار نامه برای فروشنده بدهید.