مشاوره حقوقی رایگان - آپارتمان نشینی

با سلام در مجموعه 10 واحدی بنده در طبقه دوم زندگی می کنم و فشار آب نیز خوب است طبقه 5 فشار آب ضعیف است و مالکین طبقه 5 موتور آب را از شارژ عمومی ساختمان خریده اند و هر ماه نیز هزینه نگهداری و البته برق اضافی و دیگر هزینه ها را از شارژ عمومی بر می دارند که بنده اصلا راضی نیستم مسئله مهم اینکه این موتور به دلیل صدا آسایش بنده در طبقه دوم را مختل می کند و هر چه می گویم هیچ اعتنائی نمی کنند آیا به مصداق اصل 40 قانون اساسی می توانم استناد کنم و اینکه اگر هزینه های پمپ را نپردازم می توانند از دست من شکایت کنند؟

پاسخ ها :

سعيد  جواهري محلي

جناب آقای سعيد جواهري محلي :

نمیتوانید از این اصل قانونی استفاده کنید و شارژ رو هم حتما باید پرداخت بفرمایید