مشاوره حقوقی رایگان - فیلم رابطه نامشروع همسر

سلام. اگر بعد از مدت 8 سال کسی فیلمی ببیند که 8 سال پیش همسر او (زوجه) با نامحرم عمل دخول یا زنا با رضایت خود زن فیلمبرداری شود برای پیگیری چی کار باید کرد؟
ضمنا زن با روسری صورت خود را پوشانده است ولی از صدا و عادات او در هنگام این عمل شنیع متوجه شده که همسر خودش است و مکانی که در آن جرم صورت گرفته هم خانه ی مادر زن او در 8 سال پیش است. با اطمینان میداند که همسر خودش است و کسی که این عمل را انجام زوجه است.

پاسخ ها :

فیلم رابطه نامشروع همسر فیلم رابطه نامشروع زنا همسر زنا رابطه نامشروع