مشاوره حقوقی رایگان - اقرار به رابطه نامشروع

آیا کسی بوده تاحالا بخاطر پول یا لج بازی بره اقرار کنه به رابطه نامشروع و از خودش و خانمی فیلم رو کنه و مدارک؟؟؟ تاکنون چنین چیزی شده که خود آقا بره پخش کنه فیلمی عکسی اگ داره و دادگاهی کنه خودشو؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بخش عکس و فیلم خصوصی دیگران جرم است و مجازات دارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اقرار بله امکان دارد ولی بهتر است در ابتدا مشاوره روانشناسی شود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله و این عمل اقرار به کار و رفتار خود محسوب میشود و قابل پیگیری است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر کسی این کار بکند اول خودش به جرم رابطه نامشروع به 94 ضربه شلاق حدی محکوم می شود

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله اما اقرار باید در حضور دادگاه و نزدقاضی باشد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

سوال شما حقوقي نيست و اطلاعات پرونده هاي روابط نامشروع كلا محرمانه تلقي مي گردد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. علیه خودش به خودش ربط داره ولی اگر مدرکی از آن خانم که حریم خصوصی ایشان است آن خانم می تواند از آن فرد شکایت کند . افشای اسرار و فیلم یا عکس افراد جرم است . البته اگر همسر آن آقا از دو یعنی آن آقا و خانم شکایت کند قابل پیگیری است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ؛؛؛

از مراجع قضایی پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت اقدام به جرم رابطه نامشروع محکوم می شود