مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به دلیل ضرب و جرح همسر

سلام. یکی از اقوام من زن و شوهر هستند و بعد این زن یک دوستی داشت اون با این ها رفت و آمد داشت و شوهر بعد از یک مدتی دست بزن پیدا میکند و زن خودش رو میزد. بعد شوهر با این دختر ارتباط برقرار میکند و میگذرد و شوهر یواش یواش با دوست زن خود رابطه برقرار میکند و جلوی خانواده اش یعنی جلوی دختر و زنش هر کاری دوست دارد میکند و بعد اگر زن چیزی بگوید او را کتک میزند و هر وقت که او را میزند، در جایی که زندگی میکنند نمیزند مثلا در باغ یا مسافرت میزند. زن الان میخواهد طلاق بگیرد ولی هیچی مدرک ندارد و مرد او را طلاق نمیدهد و مرد هیچی پول ندارد و ورشکست شده است و میگوید اگر ماشین رو به نام من بزنی و طلاهای خودت رو بدهی، تو را طلاق میدهم و مرد کله خراب هست و هر کاری از او بر می آید. الان فهمیده در فامیل چند نفر میدونند و گفته بمیری هم طلاقت نمیدهم و بعد این که تهدید میکند که میکشمت و اگر بخواهد واقعه همین کار رو میکند.زن چی کار باید بکند که بتواند طلاق بگیرد و بچه اش هم پیش خودش نگه دارد و شوهر بعضی وقت ها گل میکشد.

پاسخ ها :

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

زوجه می تواند دادخواست طلاق با عنوان عسر و حرج به دادگاه بدهد و برای اثبات ادعای خود استناد به شهادت شهود و پزشکی قانونی بابت ضرب و شتم و بیماری روحی
میتواند مهریه اش را به اجرا بگذارد
حضانت فرزند تا 7سالگی با مادر است و پس از آن تا 9 سالگی به صلاح دادگاه اگر مادر دادخواست حضانت بدهد ممکن است باز هم حضانت را به مادر بدهند نظر کودک مهم است و باید به کارهایی که پدر میکند با شهادت شهود و... استناد کند

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
تمامی موارد فوق که ادعا نمودید نیازمند اثبات یعنی شهادت شهود در خصوص توهین ، تهدید و یا ایراد ضرب و ارائه مستندات در خصوص ایراد ضرب عمدی و استفاده از مواد مخدر صنعتی است.
ابتدائا با شکایت توهین و تهدید طرح دعوی نموده و شهود حتی افراد خانواده را دلیل این مدعا قرار دهید