مشاوره حقوقی رایگان - تورم در پیش فروش آپارتمان

با سلام
بنده در سال 94 یک آپارتمان پیش فروش کردم که سال تحویل واحد سال 96 بود
الان تو سال 99 که سازه داره به اتمام میرسه. چون تو قرارداد ذکر شده که در صورت تورم
خریدار و فروشنده در این مورد به توافق میرسند
فروشنده برای واحد 110 متری 90 میلیون تورم میخواد
واحد رو ما 140 میلیون خریدیم . 90 تومان هم میخواد
میخواستم بدونم میتونه این مبلغ رو بگیره؟
اگه میتونه؟ تورم تا سال 96 که موعد تحویلش بود حساب میشه ؟یا تا امروز؟
و اینکه تورم چطور حساب میشه؟
با تشکر

پاسخ ها :

تورم در پیش فروش آپارتمان پیش فروش آپارتمان قوانین پیش فروش آپارتمان تورم خرید و فروش ملک قوانین خرید و فروش ملک