مشاوره حقوقی رایگان - عدم اجرای تعهد

با سلام و وقت بخیر.
بنده با جوشکاری قرارداد اجرای یک پروژه جوشکاری داشتم که طبق قراردادی که بستیم نصف دستمزد تا پایان کار و نصف تا بیست روز بعد از تحویل کار میبایست پرداخت میشد که بنده به ایشون اعتماد کردم و تمام دستمزد رو به صورت نصف نقد و نصف چک دادم.
کار ایشون ایراداتی داشت که از ایشون تعهد کتبی گرفتم که بیایند و اصلاح کنن تا من چک او را پاس کنم و ایشون تایید کردند.
حالا ایراد کار رو بعد از سه هفته حل نکردند و موعد چک رسیده است و من از طریق بانک به صورت مدت دار یک هفته ای جلوی وصول چک رو گرفتم.
من چطور از ایشون شکایت کنم تا نتونند بعد یک هفته چک رو وصول کنند؟
با تشکر از راهنمایی شما

پاسخ ها :

عدم اجرای تعهد وصول چک چک