مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو بدون انتقال سند

سلام. بنده خودرو ای که فقط پلاک آن به اسم خواهرم بود را خریدم. در دفترخانه از او وکالت فروش گرفتم که هر وقت سند را به فروشنده آن به نام او زد بنده وکیل او باشم. بنده خودرو را فروختم و با خواهرم در دفترخانه وکالت تعویض پلاک به خریدار دادیم. حال مقداری از پول من نزد خریدار است. اگر صاحب سند که خواهرم از او خودرو را خریده بخواهد سند را بزند باید به نام خواهرم بزند یا من؟ من تعویض پلاک نکرده بودم و فقط وکالت فروش داشتم. محضردار گفت هر وقت فروشنده سند را به نام خواهرت بزند این وکالت سندیت دارد و تو اختیار دار میشوی. حال من با خواهرم به مشکل خوردم. آیا وکالت فروشی که دارم ارزش دارد؟ توضیح بدهید حق من چه میشود

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

وکالت شما پابرجاست اما با وجود اختلاف خواهرتون میتونه مورد وکالت را بعد از گرفتن سند خودش انجام بده