مشاوره حقوقی رایگان - ورود به زور موجر به منزل مستاجر

سلام وقت بخیر
صاحب خونه من به همراه چند نفر به زور وارد خونه من شدند. در حالی که زن و بچه ام با لباس راحتی در خونه بودند و بعد از ضرب و جرح و شکستن وسایل خونه همسایه ها اون ها رو از خونه بیرون انداختند و من با 110 تماس گرفتم و اومدند صورتجلسه هم کردند. حالا من برای اثبات این کار آن ها در دادگاه به چه مدارکی نیاز دارم؟ حتما همسایه ها باید شهادت بدهند چون اون ها رو تهدید کرده که اگه شهادت بدهند باید خونه آن ها رو تخلیه کنند و من هم نمیخواهم به خاطر من اون ها رو بیرون کند یا اجاره آن ها را زیاد کند.
با تشکر از شما.
سپاس

پاسخ ها :

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
ابتدا از کلانتری مربوطه تقاضای ارجاع شما و خانواده تان را به پزشکی قانونی برای ثبت آثار ضرب عمدی نمایید. سپس با تنظیم شکوائیه ای اقدام به طرح شکایت ورود به عنف ، ممانعت از حق ، توهین و تهدید و ایراد ضرب عمدی از موجر نموده و تقاضای تحقیق محلی به صورت نامحسوس را از مقام دادسرا بخواهید .