مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح و تهدید و فحاشی

سلام. موضوع شکایت مالک و مستاجر من زمان پایان قرارداد منزل نتونستم ملک و خالی کنم جایی نداشتم. صاحب خونه رفت شکایت کرد و حکم تخلیه گرفت. قبل از اینکه حکم به من ابلاغ بشه صاحب خانه با همسرش نیمه شب به زور وارد منزل شدن و با من درگیر شدن و فحش و تهدید کردن که الان خونه رو میخوایم. فرداش صاحب خانه رفت شکایت کرد که زنم را کتک زدن و چشمش آسیب دیده از پزشکی قانونی نامه آورده. من هم مهمانی داشتم که همه چی رو دید و برای من شهادت داد. همسایه ها هم برای من شهادت دادن که اینها امدن به زور وارد شدن و فحش و تهدید کردن و همسایه ها برای استشهاد صاحب خونه گفتن ما چیزی ندیدیم و فقط مشاجره شنیدیم الان خواستم بدونم باید من چکار کنم تا ثابت کنم که آن ها رو نزدیم و دروغ میگن و انها هم باید شاهدی بیارن تا ثابت بشه که راست میگن یا همون نامه پزشک قانونی کافیه. لطفا مشاوره بدید که من چکار باید بکنم تا خودم رو از اتهامی که به من زده شده رو بردارم و آنها رو محکوم کنم. فکر کنم تجاوز به عنف آن هم نیمه شب و چون دو نفر بودن جرمی کمی نباشه و تهدید و فحاشی و بهم ریختن نظم عمومی. یعنی قاضی میاد به نفع انها رای بده. یا اخرش قاضی میگه دوتا طرف شاکی هستید بهم رضایت بدید. این چطور میشه؟ ممنونم

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با شهادت و اتیان سوگند موضوع شما مشخص خواهد شد؛ ضمنن پیشنهاد می کنم برای این موضوع حتما وکیل بگیرید زیرا تجاوز به عنف قطعی است ولو این که حکم خذ شده باشد در این خصوص باید دادورز اقدام کند نه خود فرد