مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک موتور سیکلت

سلام وقت بخیر
بنده موتورسیکلتی خریدم که بنا به گفته فروشنده فقط دارای کارت موتور بود که به نام شخص دیگری است که در قرارداد تنظیم شده دستی فی مابین نیز قید کردیم و وی نیز به همین صورت خریداری کرده است. بعد از خرید بنده تحقیق کردم و به شخصی که اولین نفر این موتورسیکلت را از صاحب اصلی خریده رسیدم و فهمیدم که تمام مدارک موتورسیکلت در دست ایشان میباشد ولی درحال حاضر با جستجو کردن صاحب اصلی موتورسیکلت که تمام مدارک به نامش است رو پیدا نکردیم لذا از جنابعالی سوالی داشتم که آیا امکان تعویض پلاک بدون حضور صاحب اصلی موتورسیکلت و مدارک آن وجود دارد یا خیر. در صورت امکان چه مراحلی را باید طی کنیم؟ (آسان ترین روش)
با تشکر از شما، ممنون میشم که پاسخ بدین.

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام .برای تعویض پلاک بایستی حتما صاحب پلاک حضور داشته باشد.شما میتوانید از طریق دادگاه دادخواست الزام به تنطیم سند به طرفیت ایادی ماقبل خود و صاحب سند به شرط اثبات وقوع بیع مطرح کنید