مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

اگر مردی دچاره بیماری روحی دوقطبی باشد و خانواده او این موضوع را پنهان کرده باشند و بعد معلوم شود که دوقطبی بود و زن و بچه او در خطر باشن و زن برای نجات جان خودش از خانه ان مرد به خونه پدر پنهان ببرد و قصد جدایی داشته باشد بهترین راه برای سریع به نتیجه رسیدن چیست لطفا راهنمایی بفرمایید متشکرم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام. ادعای وجود این بیماری در ایشان نیاز به مدرک و دلیل داره اگر گواهی از پزشک دارید ارائه بدید به دادگاه و تقاضای طلاق کنید و از قاضی هم تقاضای ارجاع این مسئله را به پزشکی قانونی تقاضا بفرمایید چنانچه پزشکی قانونی تایید بکند که زوج دچار این بیماریست و زوجه و فرزندش در خطر هستند دادگاه در امر طلاق ممانعتی نمی کند

یک مشاور

معمولا درخواست طلاق از سوی زوجه به سختی به نتیجه میرسد مگر اینکه دلیل قوی و قابل اثبات ارائه شود. در این مسئله باید از دادگاه تقاضای ارجاع به پزشکی قانونی شود و اگر پزشک قانونی بیماری را حاد و غیرقابل درمان تشخیص دهد ممکن است دادگاه آن را از مصادیق عسر و حرج زوجه تشخیص داده و زوج را ملزم به طلاق کند.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع خانواده توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.