مشاوره حقوقی رایگان - شاهد ضرب و جرح همسر

سلام. همسرم من رو چند بار به بهانه ی کاملا الکی کتک زدند. خواهر و شوهر خواهرم اومدند و تمام کبودی های من رو دیدند و خواهرش هم دیده است. اون مدام من رو تهدید میکند که ازدواج میکند و من رو تا آخر عمر اذیت میکند و گفته حلق آویزت میکنم و جلوی خواهرش این ها رو گفته است.
آیا این ها برای شاهد کافی هستند؟ اگر خواهر او نیاید شهادت بدهد چی؟ من باید چی کار کنم؟ نمیتونم از خونه بیرون بروم و شکایت کنم. کبودی های من خوب میشوند و از آن عکس گرفتم. من هیچ امنیتی ندارم لطفا کمکم کنید.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله بهتر است شکایت کنید و برای این کار وکیل بگیرید