مشاوره حقوقی رایگان - به اجرا گذاشتن مهریه

سلام خسته نباشید میشه لطفا راهنماییم کنید. من مهریه ام 414 سکه است . شوهرم چیزی به نامش نداره . چقد از مهریه امو باید به اجرا بذارم . اگه چیزی به نامش نباشه آیا دولت میتونه اولش یه تعداد سکه ازش بگیره . کجا باید برم اجرا بذارم . من خانه دارم میتونم اعسار بزنم که هزینه ای ازم دادگاه نگیره ؟ اگه چه تعداد سکه اجرا بذارم حکم کیفری داره واسش ؟ چقد از به اجرا گذاشتن مهریه تا گرفتنش به دستم زمان میبره . من یک ماهه از این آقا به جرم ضرب و شتم شکایت کردم هنوز یک جلسه رفتم و ازم شاهد خواستن . گفتم برگه پزشک قانونی دارم ولی گفتن باید با طرف صحبت کنیم . الان از آخرین جلسه ده روزه که میگذره ولی دادیار گفت باید دلیل داشته باشیم که پرونده رو بفرستیم دادگاه. یعنی ممکنه پرونده امو نفرستاده باشن ؟ خوب شاهد توخونه نصف شب از کجا می آوردم حتی هیچ همسایه ای هم مطلع نشد؟

پاسخ ها :

محمد  كاظم زاده مژدهي

محمد كاظم زاده مژدهي :

برای مطالبه مهریه ابتدا باید از طریق اداره ثبت اسناد و املاک اقدام نمایید.اگر آن اداره موفق به شناسایی هیچ مالی نشود ، به شما یک گواهی خواهد داد که با آن بتوانید به دادگاه مراجعه کنید.پس از دریافت گواهی مذکور می توانید پرونده مطالبه مهریه را به هر تعدادی که مایل هستید ثبت نمایید و چون حس میکنید از عهده ی پرداخت هزینه ی دادرسی بر نمی آیید ، میتوانید همزمان با دادخواست مطالبه مهریه ، تقاضای اعسار از پرداخت هزینه ی دادرسی را در همان دادخواست طرح نمایید.به احتمال زیاد اعسار شما پذیرفته خواهد شد .