مشاوره حقوقی رایگان - شهود برای ضرب و شتم همسر

سلام.. من و همسرم درگیر شدیم و بنده او را کتک نزدم ولی بعد از دقایقی از اتاق خواب بیرون امد و دندانش شکسته بود و او به همراه دختر11ساله ام خانه را ترک نموده و برگه پزشکی قانونی دارد حال دخترم را یاد داده و دخترم میخواد بر علیه من شهادت بده آیا مورد قبول میباشد ... باتشکر

پاسخ ها :

شهادت فرزند برای ضرب و جرح همسر شاهد ضرب و جرح همسر ضرب و جرح همسر ضرب و جرح خودزنی شاهد شهود