مشاوره حقوقی رایگان - برگشت به کار

باسلام
من بعد از اتمام ساعت کاری هنگام بازگشت به منزل با یکی از پرسنل محل کار بگو مگو داشتم تاکید می‌کنم نه تو ساعت کاری بوده نه تو محیط کار دو تا کوچه پایین تر از محل کار بعد از این قضیه به من از طریق اس ام اس گفتن که اخراج شدی ولی اون طرف مقابل هنوز مشغول کار است حالا من رفتم اداره کار درخواست بازگشت به کار دادم.
میخواستم کمک کنید و بهم بگید که امکانش هست که رای به بازگشت به کار برام صادر بشه چون تو 5 سالی که اونجا کار می‌کردم هیچ مورد انضباطی نداشتم.

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.به پیامک بسنده نکن .حضوراً برو ببین اخراج شدی یا نه؟اگر بلی علت را بپرس.اگر همین بود به اداره کار شکایت کن.یاالله