مشاوره حقوقی رایگان - درخواست تمکین

سلام. خانوم من شش ماه هست با رضایت خودش و بدون دلیل منزل مشترک رو ترک کرده است و بخاطر همین نفقه شامل حال او نمیشود و الان مهریه اش رو اجرا گذاشته است و من هم درخواست اعسار دادم ولی فعلا مهریه قسط بندی نشده است. خواستم بپرسم که من میتونم الان درخواست تمکین بدهم؟ چون رابطه زناشویی بین ما برقرار شده است. آیا خانوم میتواند از حق حبس استفاده کند و تمکین نکند؟ اگر تمکین نکند من دوباره باید نفقه که الان از من ساقط شده رو پرداخت کنم؟ در صورت تمکین نکردن میتونم درخواست ازدواج مجدد بدهم؟ ممنون میشوم پاسخ بدهید.

پاسخ ها :

یک وکیل

در صورت عدم تمکین دادخواست الزام به تمکین مطرح نمایید.در صورتی که زوجه باکره نباشد حق حلس ندارد

سید مجتبی هاشمی

جناب آقای سید مجتبی هاشمی :

در صورتی که زوجه باکره نباشد حق حبس ندارد و می توانید دادخواست الزام به تمکین تقدیم دادگاه نمایید