مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

با سلام
همسر بنده دادخواست عدم تمیکن داده
و پرونده به شورا حل اختلاف اومد
من در جواب گفتم زندگی و همسرم را دوست دارم اما تامین جانی ندارم
چون ازش شکایت کیفری کردم در رابطه با ضرب وجرح توهین به اشخاص عادی که قرار جلب به دادرسی محکوم شد
ایا نیاید اول اظهار نامه میزد ؟؟این جزء ایرادات نیست؟؟
بعد برای ثابت کردن اینکه ایشان قصد تمکین ندارد و فریبه با پیامکی که برام فرستاده میتونم ثابت کنم ؟؟
در پیامک گفته بازی با کلمات دردی از تو دوانمیکنه خودت باشی بهتره !!
منظورش چیه ؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر احباری برای طرح اظهارنامه بدوی نیست
شنا دفاع درستی کردید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان قبلا به طور کامل پاسخ داده شده است

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام خیر اظهارنامه لازم نيست
خیر پیامک معنی عدم تمکین نمیدهد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

ارتباطی به موضوع ندارد اثبات کنید ضرب و جرح را رای به نفع شما میشود

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام الزامی به ارسال اظهارنامه وجود ندارد.

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام در صورت صدور رای قطعی ایراد ضرب و جرح و توهین خواسته تمکین همسر رد میشود و میتوانید مطالبه نفقه و طلاق نمایید موید باشید

مهدی نجف نژاد

جناب آقای مهدی نجف نژاد :

شما میتونید قرار جلب به دادرسی رو در دعوای تمکین ارائه کنید و به طور جداگانه دفاع کنید که مورد ضرب شتم قرار میگیرید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
برای تمکین مقدماتی لازم است که نیاز به بررسی وضعیت زندگی زوجین دارد