مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو رنگ دار به جای بی رنگ

با عرض سلام و خسته نباشید.
بنده دو سال پیش یک خودرو دنا مدل 94 به قیمت 94 میلیون تمام خریدم. بعد ما خودرو رو تشخیص رنگ بردیم و گفت ماشین بی رنگ هست اما الان من متوجه شدم که جفت گلگیر های جلو و جفت درب های جلو ضربه و رنگ خورده است. میخواستم بدونم با شکایت و با تشخیص کارشناسی من میتونم خسارت بابت این که ماشین ضربه خورده و رنگ شده رو به جای بی ضربه و بی رنگ به من داده اند رو بگیرم.
یعنی این طوری بگویم پول این ماشین با این ضرب ها و رنگ شدن های جفت گلگیر و درب ها اون زمان 70 میلیون بوده است نه 94 میلیون

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام،ابتدا تامین دلیل مبنی براینکه کارشناس مشخص کند که رنگها متعلق به زمان قبل از خرید می باشد و همچنین کارشناس مشخص کند که تفاوت قیمت معیب با سالم(ارش) را مشخص کند وسپس دادخواست تفاوت قیمت را تقدیم کنید،