مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک پيش خريدار توسط سازنده قبل از تحويل ملك پيش فروش شده

با سلام. بنده ملك خود را به سازنده طي وكالتنامه واگذار كردم كه سازنده در مقابل در مكان ديگري واحد آپارتمان ديگري را ساخته و تحويل بدهد. در قرارداد با سازنده مقرر شد تا زمان تحويل آيارتمان بنده در ملك خود مستقر باشم. حال سازنده ملك بنده را به فرد ديگري فروخته و مالك با دريافت سند مالكيت از محضرخانه مدعي تصرف ملك مي باشد. آيا بنده به استناد به قرارداد با سازنده مي توانم همچنان در ملك خود بمانم يا مي بايست آنجا را به مالك فعلي تحويل بدهم؟
با تشكر

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام خریدار جدید قائم مقام فروشنده می باشد وباید به تعهد مذکور،عمل کند ونمی تواند خلع ید شما را بگیرد،

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
بله می باید طبق قرارداد عمل شود و اگر خریدار مطلع نبوده برای وی حق فسخ ایجاد می گردد در هر صورت شما می توانید همچنان در ملک باقی بمانید