مشاوره حقوقی رایگان - افزایش اجاره بها بیشتر از 25 درصد

با سلام و خسته نباشید
من قرارداد خونم از 1399/04/17 تا 1400/04/17 و 77/000/000 تومن رهن کامل نشستم . الان صابخونه از من ماهی 800 تومن اجاره میخواد و میخواد که قرارداد جدید رو تا تاریخ 1401/03/01 باهاش ببندم .

این 800 تومن که اجاره میخواد رو چند درصد اضافه کرده ؟؟؟؟
اگر از 25 درصد بیشتر اضافه کرده . من کجا میتونم اعتراض کنم ؟؟؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
طبق مصوبه ستاد ملی کرونا در تهران وشهرهای بزرگ تا 25 درصد مجاز هستند اصافه کنند مگر طرفین توافقی دیگری داشته باشند وبه مقدار زیادی قبول کنند