مشاوره حقوقی رایگان - اجاره خانه

سلام. من سال 97 یک واحد اپارتمان اجاره کردم که در دفتر املاک ثبت شد و کد رهگیری دریافت کردم بعد از ان هر سال پشت همون قولنامه به صورت دستی تمدید انجام شد سال گذشته که برای امسال تمدید شد مبلغ 65 تومان پول رهن و مبلغ 3میلیون 400هزار تومان اجاره نوشته شده قرارداد بنده تا اذرماه میباشد الان موجر میگوید که مبلغ اجاره را برای تمدید 7 میلیون تومان کنید ایا می توانم این مبلغ را قبول نکنم و همان 25 درصد را قبول کنم ایشان می تواند مرا از خانه بیرون کند و حکم تخلیه بگیرد ممنون

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام
بله می توانید با ارسال اطهارنامه به موجر به مصوبه کرونا استناد نموده و پس از انقضای اجاره نامه، اجاره بها را بعلاوه بیست و پنج درصد به حساب موجر واریز نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
شما می توانید همان 25 درصد را اضافه نمایید و به سکونت ادامه دهید.

مریم ممنون

سرکار خانم مریم ممنون :

سپاس از پاسخ های ارزنده همکاران

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله طبق مصوبه ستاد کرونا ، قرارداد اجاره خود به خود با افزایش 20 یا 25 درصد تمدید خواهد شد و حتی نیاز به انعقاد قرارداد جدید هم نیست مگر در موارد استثنائات ( در صورت نیاز شخصی موجر و احراز آن ، در صورتی که موجر خودش مستاجر باشد ، در صورت انتقال خانه در دفترخانه ، در صورت ازدواج اولاد ذکور موجر
و ... ) و شما باید ابتدا برای موجر اظهارنامه مبنی بر تمدید قرارداد اجاره با افزایش مبلغ 25 درصد ، ارسال نمایید و ..