مشاوره حقوقی رایگان - تمدید خودکار قرارداد اجاره

با سلام. قرارداد اجاره ما در تاریخ 10 مرداد به پایان میرسه و صاحبخانه مبلغ 20 درصدی که دولت تعیین کرده را قبول نداره و بیشتر میخواهد بگیرد
میخواستم بدونم آیا قرارداد اجاره ما به طور خودکار با 20 درصد افزایش تمدید میشه؟ یا نیاز هست که به مشاور املاک برویم و بنویسیم
و اگر صاحبخانه بخواهد میتونه حکم تخلیه برای ما بگیرد؟

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. مطابق این دستورالعمل و با رعایت شروط مندرج در آن شما حق تمدید قرارداد دارید. توصیه می‌شود در قالب ارسال اظهارنامه آمادگی خود را جهت تمدید قرارداد به مالک اعلام نمایید.