مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

با سلام! ممنونم از راهنمایی های خوبتون
من زوجه هستم. بعد از این که دادگاه نفقه به نفع من رای داد حالا همسرم قصد گرفتن الزام به تمکین دارد!! میشه مراحل بازگشت زن رو به خونه به طور مختصر توضیح بدید ! آیا زن باید با مددکار به خونه برگردد یا با نامه ای که درب منزل میاد خودش باید برگردد ؟؟
مچکرم

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام اصل براین است که شما تمکین می کنید همسرشما باید عدم تمکین را ثابت کند
برای برگشت شما به منزل نیاز به عملیات خاصی نیست شما می توانید برگردید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بستگی به دادگاه مربوطه دارد امکان دارد شما را با کارشناس دادگستری به منزل ببرند برای تمکین چون من این مورد را داشتم .

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
طبیعتا بامامور به منزل شوهرمراجعه کنید که بازگشت به منزل شوهرراگزارش کند