مشاوره حقوقی رایگان - کارت ایثارگری برای پدر فوت شده

با سلام پدر بنده سال 67تا 69 توی نیروی زمینی ارتش لشکر 77خراسان سرباز بوده واز اونجا به مناطق عملیاتی اندیمشک اعزام شدن حالا باتوجه به اینکه ایشون فوت شدن ایا میشه براش درخواست کارت کنم؟؟؟
و اگه میشه باید کجا برم چون لشکرش خراسان بوده و کارت به اسم اونجا زده شده و محل خدمت اندیمشک بود؟؟؟

پاسخ ها :

زهرا  عمادالاسلامي

سرکار خانم زهرا عمادالاسلامي :

بایستی به سه راه ادبیات مراجعه کنید مرکز پاسخگویی نیروهای مسلح