مشاوره حقوقی رایگان - دخالت های بیجا پدر مادر خانمم

سلام و وقت بخیر
من و همسرم زندگی خوبی رو داریم پدرو مادر زنم با داشتن ملکی در طالقان و ملکی در شمال و نبودن انها در سال و‌ وقتی هم میان جوری زندگیم از هم میپاچه که همسرم با داشتن فرزند دوساله ام خانه رو ترک میکنه و با بی احترامی های پدر خانمم و خانواده ایشان روبه رو میشم حتی همسرم هم نه با هم صبحت میکنه نه جواب زنگ تلفنم رو میده که ببینم چه خطایی از سر زده 5 سال با هم زندگی میکنیم و هر دفعه به یه نوعی تو رو خدا من زندگیم و بچه ام دوس دارم خواستم راهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

زهرا  عمادالاسلامي

سرکار خانم زهرا عمادالاسلامي :

سلام به دکتر روان پزشک مراجعه کنید و مشاوره بگیرین ولی پدر زن و مادر زن هیچ کدام حق دخالت ندارند