مشاوره حقوقی رایگان - دخالت خانواده زن در زندگی

سلام .. خانومم وقتی خونه پدرش میره یا تلفنی باهاشون حرف میزنه کلا عوض میشه و رفتاراش بد و بدتر و وقتی پرسیدم از لاب لای حرفاش فهمیدم که هر یکی از خواهراش حرفی زدن و مادرش از همه بدتر..تهمت و افترا الکی بهم زدن . اعتیاد . کتک کاری و ..... در صورتی که هیچ یک صحت ندارد ما زندگیمون خوش بود تا اینکه اومدن مهمونی بی خبر از من بردنش خانوادش و الان میگه به شرطی میام خونمون بیاد پیش خونه پدرش و حق طلاق میخواد. منم 2 ماهه خونه گرفتم ولی زندگی در شهر خودمون واسم رونق داره اونجا نمیتونم کسب درامد کنم .. میگه
اگه خونه نیاری اینجا میگم خونه شوهرم امنیت جانی ندارم چکار کنم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد لذا می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما الزام به تمکین بزنید اگر حق سکنی در عقد نامه به او نداده باشید باید تمکین کند

یک وکیل

دا دخواست الزام به تمکین مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام با سلام شما میتوانید دادخواست الزام به تمکین بدهید
ولی بهتر است مشکل را با گفتگو حل نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید دادخواست الزام به تمکین دهید جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام حق تعيين منزل مشترك با شماست و ميتوانيد دادخواست الزام به تمكين بدهيد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
برای هر گونه اقدام در خصوص دعوای تمکین حتما وکیل بگیرید تا حق شما ضایع نشود .

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام دادخواست الزام به تمکین را تقدیم نمایید

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

دادخواست الزام به تمکین رو مطرح کنید اگر حق تعیین مسکن با ایشان نباشد باید تمکین کند

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام.
در صورتی ک در بدو ازدواج حق انتخاب منزل رو به ایشون ندادید حق انتخاب با شماست. عدم امنیت جانی و هر نوع تهمت و افترایی نیاز به دلیل محکمه پسند دارد.