مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی

سلام.من از پیج ...مبلغ 6 میلیون خرید پالتو و کفش حراجی انجام دادم‌.که دراخر برام زیرشلواری کهنه فرستادن.مستندات و فیلماش هم موجوده که مامور تیپاکس خودشون بسته رو باز میکنن و...
شماره کارتای مختلفی هم میدن. فحش ناجور هم دادن بهم.تو ویس هم اقرار کردن هزارتا شماره کارت دارن. چیکار میتونم بکنم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سر قضیه فحاشی میشه اقدام کرد ولی بر سر قضیه لباس ها خیر کلاهبرداری اینترنتی نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و نهایتا شکایت مطرح کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به توضیحات لازم هست توضیحات شما مبهم است

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

براساس مدارک پرداختی علاوه بر کلاهبرداری میتوانید جهت مطالبه وجه دادخواست بدهید

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

علیه صاحب حساب طرح دعوای مطالبه وجه نمایید که البته احتمال زیاد شماره کارت مذبور متعلق به افراد بی ربط و غیر قابل شناساییست.درین صورت به پلیس فتا مراجعه نمایید و شرح ماجرا کنید.اگر از ابتدا از مشورت حضوری با همکاران وکیل شهرتان بهره مند شوید،بهترین و سریع ترین راه را با توجه به مدارک و اتفاقات افتاده طی خواهید نمود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

به‌طور کلی برای شکایت از کلاهبرداری اینترنتی، 3 راهکار در مقابل شما وجود دارد:

در روش اول برای پیگیری کلاهبرداری اینترنتی باید به دادسرای جرائم رایانه‌ای بروید. در این دادسرا، در مورد شکایت شما یک پرونده تشکیل می‌شود و بعد از ارجاع به پلیس فتا، این واحد به مشکل شما رسیدگی کرده و آن را پیگیری می‌کند.

در روش دوم پیگیری کلاهبرداری اینترنتی می‌توانید به‌شکل مستقیم وارد سایت پلیس فتا شده و به بخش ارتباطات مردمی بروید. در این بخش بعد از اینکه اطلاعات خودتان شامل نام و نام خانوادگی و... را وارد کردید، با متخصصان پلیس فتا ارتباط گرفته و مشکل را با آنها در میان می‌گذارید.

در نهایت در روش سوم هم می‌توانید به‌شکل حضوری به یک دفتر خدمات قضایی مراجعه کرده و یا از طریق سامانه درخواست مشاوره تلفنی ثبت بفرمایید بصورت کاملتر در خدمتتون باشم.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام ابتدا موضوع را به پلیس فتا اطلاع بده وبعد اقدام به شکایت کنید تا پرونده به دادسرا ارجاع شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است خیر جرمی واقع نشده است
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید
اگر الفاظ به کار رفته جرم با‌شد وتوهین امکان طرح شکایت وجود دارد...

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

نباید بسته رو تحویل میگرفتید وقتی تحویل گرفتید دیگه متاسفانه کاری پیش نمیبرید

زهرا نوری توران پشتی

سرکار خانم زهرا نوری توران پشتی:

با سلام.
از طریق پلیس فتا شکایت خود را مطرح نمایید .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت عنوان کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع از ایشان شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به اتهام توهین وفحاشی و کلاهبرداری اقدام نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
با توجه به شرایطی که شما توضیح دادید، به نظر می‌رسد که مورد کلاهبرداری اینترنتی قرار گرفته‌اید. در این مورد بهترین راه حل این است که به سرعت اقدام به گزارش این موضوع به پلیس فتا مربوطه کنید و شکایت خود را از این کلاهبرداری به آن‌ها اعلام کنید. همچنین، می‌توانید با ارائه مدارک و مستندات مربوطه، به دادگاه خواست خود را رسانده و از طریق دادگاه به دنبال جبران خسارتی برای این کلاهبرداری باشید.