مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک به دو نفر

سلام من یک واحد مسکونی پیش فروش از سازنده خریدم که با مالک قرارداد مشارکت در ساخت داشت و وکالت بلاعزل نیم دانگ مشاع از کل ملک به نامم زد و الان فهمیدم همون واحد رو یک سال قبل از قولنامه ی ما به یک نفر دیگه فروخته
بفرمایید که شکایت کنم حکم سازنده چی میشه و من به پولی که دوسال پیش پرداخت کردم میرسم یا نه به فی روز

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
اگر مشخص شود که آپارتمان به شخص دیگری فروخته شده فروشنده باید علاوه بر پرداخت ثمن از عهده خسارات نیز برآید و خسارت شامل کاهش ارزش ثمن معامله نیز می شود