مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه زمین بین وراث

با سلام
پدر فوت کرده و چند فرزند پسر و چندتا دختر هم دارد حال انحصار وراثت هم انجام شده و املاکی که سند ثبتی داشته را تقسیم کرده اند و تعدادی هم زمین در روستا هست که فاقد سند ثبتی است و بصورت سند عادی می باشد
وراث زمینها را با رضایت طرفین و قانون 2 تا پسر 1 دختر تقسیم کرده اند
حالا برای اینکه برگه ای هم بین هم رد و بدل کنند و آنرا قانونی کنند چه راهکاری وجود دارد آیا باید قولنامه بین هم بنویسند و یک مبلغ فرضی در آن بنویسند به این عنوان که مثلا با مبلغ مشخص زمین فروخته شده به مثلا برادرشان و همه امضا کنند یا اینکه برای تقسیم زمین بدون سند رسمی راهکار دیگری وجود دارد که بین وراث تقسیم می شود
با تشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
شما باید تقسیم نامه تنظیم نمایید نه قولنامه. پیشنهاد می شود برای جلوگیری از مشکلات بعدی تقسیم زمین ها با کمک مهندس نقشه بردار انجام شده و نقشه تهیه شده را ضمیمه تقسیم نامه نمایید.