مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن گوشی

سلام ، من و دوستام دو روز قبل توی اصفهان در حال رفتن به مرکز خرید موبایل بودیم که یهو چند تا موتور سوار اومدن ما رو گرفتن و گوشی هامون گرفتن و گفتن به دلیل پوشش نامناسب باید به پلیس امنیت اخلاقی اصفهان بیاید ، واقعا نمیدونم منظورشون از پوشش مناسب چیه یعنی ما پسرا هم باید چادر سرمون کنیم ؟؟

پاسخ ها :

وحید معظم اسلاملو

جناب آقای وحید معظم اسلاملو :

به دادسرا مراجعه و شکایت کنید اگر مامور بودند حق ضبط گوشیها را بدون دستور قضایی نداشتند و اگر مامور نبودن قطعا جرم بوده