مشاوره حقوقی رایگان - خسارت به لپ تاب حین تعمیر

سلام
بنده چند روز پیش دستگاه را برای تعمیر پورت USBبردم پیش تعمیرکار و بعد از یک روز تماس گرفتن که لپ تاب آماده شده، وقتی برای تحویل و تسویه حساب رفتم تعمیرکار متوجه شد که دستگاه روشن نمیشه، خلاصه میگم الان چند روزه زنگ میزنم همش بهانه میاره که قبلا دستگاه ایراد داشته و الان خودشو نشون داده در صورتی که قبلا پلمب بوده ممنون میشم راهنمایی کنید که در صورت خسارت و عدم توافق باید چیکار کنم آیا به اتحادیه مراجعه کنم؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام ابتدا به اتحادیه مراجعه‌ کنید اگر نتیجه ای حاصل نشد از طریق دادگاه اقدام کنید