مشاوره حقوقی رایگان - چک

سلام خسته نباشید. بنده دوفقره چک بابت بدهی به پخش موادغذایی مغازه به پخش داده بودم. یکی بمبلغ یک میلیون و دویست و دیگری چهارمیلیون و دویست بدون تاریخ بابت امانت. چک یک و دویست پولش را بحساب طرف ریختم و فیش هاش را دارم و قرار بود چک منو بیاره. ایشان با نوشتن مبلغ دومیلیون و چهارصد پشت چک و امضا و تاریخ که اصلا من دستم حتی نخورده بهش اقدام به برگشت زدن و قانون انداختن کرده. و چک چهارمیلیون و دویست که امانت داده بودیم بابت بدهی یک میلیون و صدهزار تومان. ایشان اونم تاریخ زده و اقدام کرده و حالا میگن من طلب دارم تا از شورای حل اختلاف حکم اجرائیه منو گرفته و ده روز هم مهلت دادن برام تا پرداخت کنم. درحالیکه همه حسابش را گرفته و چک بنده را نداده و دوباره میخاد. خواهشا سریعتر راهنمایی کنید فقط پنج روز وقت دارم. واقعیتش نمیدونم جواب فرستادین باید از کجا بدونم نمیشه پیامک بفرستین. ممنون از زحماتتون خسته نباشید. خدا خیرتون بده

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اگر در چک قید شده بابت امانت شما باید از خودتان دفاع میکردید .رای صادره غیابی هست یا حضوری .لطفا تماس بگیرید تا راهنماییتان کنم .