مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج اجباری

سلام وقت بخیردختری هستش که خانوادش همش پیشنهاد دیدن برای ازدواج و مجبورش میکنن کنه ازدواج کنه ایا دختر میتونه بخاطر چنین درخواستی دختر از خانواده شکایت کنه ؟

پاسخ ها :

سید حسین یوسفی پور

سید حسین یوسفی پور :

استان :

سلام، خیر چون طرح شکایت کیفری در قبال وقوع بزهی است که در قانون برای آن مجازات تعیین شده اما در مانحن فیه اقدام خانواده برای ازداج اجرای سنت حضرت پیامبر اکرم(ص) میباشد هرچند که لازمه خانوادهها رعایت حال دختر را بنمایند