مشاوره حقوقی رایگان - اجبار پسر برای عقد دائم

سلام در چه صورت و در چه موقعیتی پسر مجبور به عقد دائم دختری میباشد؟ ممنون میشم پاسخ بدین

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در قانون چیزی به عنوان الزام به انعقاد عقد نکاح دائم نداریم

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

سوال مبهم است هیچ کسی مجبور به عقد دائم نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
الزامی وجود ندارد

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

الزامی جهت عقد نکاح در هیچ شرایطی وجود ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

کلا ازدواج با زور و اجبار به عدم وجود قصد باطل است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در هیچ شرایطی پسر را نمی توان اجبار کرد حتی اگر دختر ادعا کند که به زور به وی تجاوز شده و حتی اگر واقعا تجاوز هم شده باشد کسی نمی تواند الزام کند

کتایون سراج

کتایون سراج :

سلام هیچ کسی مجبور به عقد دائم کسی نیست

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

چنین چیزی را در قانون نداریم. و این الزام بر خلاف اراده ازاد طرفین است.. مگر در رویه قضایی نه الزام بلکه در مواردی توصیه اکید به دختر و پسری میشود ک این ادعا رو مطرح میکنند و خود را به دروغ نامزد معرفی میکنند

مرتضی جمالوند

جناب آقای مرتضی جمالوند :

با سلام و وقت بخیر ؛
در قانون چنین موضوعی پیش بینی نشده و شخص آزاد می باشد که با شخصی ازدواج کند یا این کار را انجام ندهد و اجباری در کار نمی باشد بر اساس قانون اساسی و مبانی فقهی که همگی برگرفته از شریعت و دین مبین اسلام میباشد شخص آزاد می باشد و هرگونه محدود کردن آزادی تحت عناوین مختلف غیر قانونی تلقی می گردد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال مبهم است هیچ کسی مجبور به عقد نکاح نیست