مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از پرداخت مهریه

با سلام و خسته نباشید در مورد اعسار برای مهریه دقیقه تا چه تاریخی دارایی های مرد و پرینت حساب مرد چک میشه؟ به عنوان مثال اگر یک سال و نیم پیش 300 میلیون تو حساب باشه و یک سال و نیم باشه که حسابش خالی باشه و حتی اگه بسته شده باشد آیا قاضی می تونه دستور بده که پرینت حساب های بسته شده هم گرفته بشه؟
تو قانون گفته شده که فقط دارایی های مرد در یکسال گذشته از زمان درخواست اعسار بررسی میشه؟
اما بنده دیدم بعضی از وکلا میگن که زوجه میتونه تا هر تاریخی که بخاد از قاضی دستور بگیره که حساب های زوج رو بررسی کنند؟
آیا مثلا به فرض اینکه مبلغی دو سال پیش در حساب زوج بوده باعث میشه قاضی اعسار رو سخت تر بگیره؟
یعنی پیش قسط و اقساطشو ببشتر ببره؟

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام .در خصوص اعسار انچه در قانون بیان شده در خصوص یکسال گذشته می باشد در هر حال در خصوص اعسار وضعیت مدعی در زمان طرح ادعای اسار بایستی بررسی شود کما اینکه شخص در گذشته ملائت داشته ولی هم اکنون بنا به دلایلی معسر شده