مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت قرارداد قانون کار (کارگری) به پیمانی

با سلام و احترام
بنده از سال 1379 با مدرک فوق دیپلم و بصورت قرارداد طرحی در مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی مشغول به کار شدم و در سال 1381 و 1382 بمدت یک و نیم سال شرکتی شدیم و بعد از سال 1383 بصورت قرارداد قانون کار (کارگری) شدیم. در حال حاضر مدرک کارشناسی دارم. همه شرایط استفاده از رای 498 را داشتم اما بخاطر اینکه قرارداد قانون کار هستم نتوانستم از رای 498 برای پیمانی شدن استفاده کنم. آیا می توان از راه دیگری برای تبدیل وضعیت به پیمانی اقدام کرد؟
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

تبدیل وضعیت به پیمانی تبدیل وضعیت استخدامی