مشاوره حقوقی رایگان - مال خری

باسلام. من چندی پیش از شخصی گوشی خریداری کردم چندنفر هم همراهم بودند گوشی دزدی بوده و من اطلاع نداشتم از او کارتون را خواستم که گفت صدهزارتومان از پول پیش شما باشد تا من دوساعت بعد کارتون را بیاورم. شک کردم ولی از روی شناختی که داشتم و اعتماد قبلی قبول کردم. الان سارق را گرفته اند و مرا مال خر اعلام کردند. ضمنا در کلانتری مرا کتک زدند درحالی که چنین حقی ندارند. شاهدانی که حضور داشته اند آیا میتوانند کمکی به من بکنند؟ درحال حاضر 40میلیون وثیقه قرار شده تا اتمام تحقیقات

پاسخ ها :

آیدا رضوانی

سرکار خانم آیدا رضوانی :

بله اگر زمانی که گوشی رو گرفتید شاهد داشتید که در جریان هستند بهتون کمک میکنه در هرصورت باید دفاع بکنید چون تا اینجا قاضی ظاهرا اتهام شما رو پذیرفته که وثیقه گرفتن ازتون