مشاوره حقوقی رایگان - مالخری

سلام

بنده مغازه ضایعاتی دارم و مدتی پیش مقداری شیر برنجی شکسته خریداری کردم الان بعد از حدود 10 روز چند نفر ب درب مغازه بنده آمده و میگویند ک مال دزدی بوده و حدود هشتاد میلیون قیمت داره با اینکه جنس خریداری شده ب قیمت روز مبلغ 2500 خریداری کردم و کارت ب کارت کردم
الان ب نظر شما چ ب سر من میاد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود امکان بروز مشکل وجود دارد
باید عدم اطلاع خویش را اثبات نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما کسی را که ازش خریدی معرفی کن و بگو من نمی دانستم دزدی است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما باید ثابت کنید که ازاین موضوع اطلاعی نداشته ای و گرنه دردسر میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما اگر از سرقتی بودن اموال اطلاعی نداشته باشید مشکلی پیش نمیاد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما در زمان خرید ، علم به مسروقه بودن اموال نداشته باشید مسئولیتی نخواهید داشت

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. می بایست صبر نمایید آیا از شما شکایت خواهد شد یا خیر؟ اگر شکایت شده دلایل خود را به قاضی ازجمله مشخصات فروشنده و کارت بانکی وی و.... درضمن منظور از مقداری چقدر است میزان آن معقول است یا خیر ؟ به هرحال تشخیص با قاضی رسیدگی کننده است . همچنین بهتر است هرگونه اموالی را از افراد ناشناس خریداری ننمایید. چراکه سارقان پس از دستگیری مالخر خود را معرفی می نمایند و مالخر مسئول است.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر دفاعیات مناسب نداشته باشید محکوم می‌شوید و حبس میشوید بابد دفاعیات مناسب داشته باشید اظهارات شما باید محکمه پسند باشد محکمه پسند یعنی از نظر حقوقی قانع کننده در غیر این صورت حبس میشوید مشاوره تلفنی یا حضوری جهت مدارک و اسناد توصیه میکنین

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورت شکایت مدارک قانونی را به دادگاه ارائه کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

باید کسی را که از ایشان شیرها را خریداری کرده اید به ایشان معرفی کنید تا شما را رها کنند ضمن اگر اثبات شود آن شخص معلوم الحال یا دارای سابقه کیفری بوده و شما از این موضوع اطلاع داشتید ممکن است به جرم مالخری با علم به مسروقه بودن اموال متهم شوید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید ثابت کنید که ازاین موضوع اطلاعی نداشته ایذ

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بستگی به نظر قاضی رسیدگی کننده پرونده دارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اکر سرقتی بودن ان اثبات شود باید مسترد نمایید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهترین اقدام برای شما اثبات عدم اطلاع تان از این مساله و معرفی فروشنده می باشد