مشاوره حقوقی رایگان - مالخری

شوهرم از یک روستایی موتور برق دست دوم خریده برای باغمان که برق نداره پول را کارت به کارت به حسابش زدیم الان میگن دزدیده بوده دستگیر شده ما حالا چیکار کنیم ما نمیدونستم در ضمن گفته بودند چک دارند موتور را می فروشند پولش را هم کم ندادیم به قیمت دست دوم در بازار چون کهنه بود خریدیم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود با ارائه فیش اظهار نمایید صرفا خریداری کردید و اطلاع نداشتید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام می توانید اظهار بی اطلاعی نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام شما فیش واریزی را ارائه نمایید و اظهار بی اطلاعی نمایید که مال مورد نظر مسروقه بوده است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت شاکی باید ادعای خود را ثابت نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به استناد فیش واریزی و عدم اطلاع از مسروقه بودن دفاع نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای تحقق جرم مالخری ، باید علم شما به مسروقه بودن مال و سو نیت شما محرز گردد
و شما میتوانید ادعا نمایید که از مسروقه بودن مال ، اطلاعی نداشته اید و ...

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود به استناد فیش واریزی و عدم اطلاع از مسروقه بودن دفاع نمایید