مشاوره حقوقی رایگان - مال خر

سلام من حدود دو ما پیش یک دستگاه تلویزیون از یکی خریدم چون کارتن داشت حالا اونی تلویزیون ازش خریدم گرفتن اومدن جلو خانه من تلویزیونو با دزد و آگهی بردن صورتجلسه کردن من از دزدی بودنش اطلاع نداشتم بخاطر کارتونش پولشو براش انتقال داده بودم حالا من هم مجرم شناخته میشم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید عدم اگاهی خودرا به اثبات برسانید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر نگران نباشید
برای تحقق جرم مالخری باید سونیت و علم شما به مسروقه بودن مال اثبات بشود و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید بتوانید عدم اطلاع از دزدی بودن را اثبات کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید عدم اگاهی خود را به اثبات برسانید.

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

سلام باید عدم آگاهی خود از مسروقه بودن را اثبات کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به عدم آگاهی خود استناد نمایید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام اظهار بی اطلاعی تماد

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. در صورتی ک علم ب موضوع نداشته اید میتوانید اظهار بی اطلاعی کنید و در صورت نیاز ب اثبات میتوانید از شهادت شهود نیز استفاده کنید. نگران نباشید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

برای خرید یک کالا فقط داشتن کارتن که دلیل نمیشه...فروشنده که فردشنده وسایل صوتی تصویری نبوده...در ه حال شما یک از اموال مسرقه را خریده اید و اتهام متوجه شماست مگر اینکه عدم اطلاع و علم و آگاهی شما اثبات شود.

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام فقط داشتن کارتون وسیله کفایت نمیکند شمابایدبیگناهی وعدم اطلاع از مسروقه بودن را اثبات نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اگر به قیمت ارزان تر از زمان معامله فروخته نشده باشد، با توجه به روابط و سوابق شما و فروشنده امکان اثبات عدم اطلاع وجود دارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر عدم اطلاع خود را ثابت کنید مجرم نیستید. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام. در صورتی ک علم ب موضوع نداشته اید میتوانید اظهار بی اطلاعی کنید و در صورت نیاز ب اثبات میتوانید از شهادت شهود نیز استفاده کنید. نگران نباشید