مشاوره حقوقی رایگان - امضا به عنوان شاهد

سلام من در دفتری مشغول به کارم که مبایعه نامه ملکی زیاد نوشته میشه، بعضا تعدادی برای دوستان و اشنایان کارفرمای بنده هست که من شخصا نمیشناسم و در جریان معامله شون هم نیستم، گاهی اوقات در نوشتن این مبایعه نامه ها کارفرما میخواد که بجای شاهد امضا کنم، میخوام مسئولیت و عواقب امضای شاهد در مبایعه نامه رو بدونم، و تاکید میکنم تو جلسه شون حضور نداشته و از کم و کیف معامله اگاهی ندارم.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
شاهد در مبایعه نامه مسئولیت خاصی ندارد و ممکن است در زمان بروز مشکل از شما بخواهند که برای توضیح به دادگاه مراجعه نمایید.
به هر حال بهتر است وقتی به عنوان شاهد امضاء می نمایید طرفین را شناخته و از مشخصات مبیع و ثمن نیز اطلاعات حدودی داشته باشید