مشاوره حقوقی رایگان - امکان صدور گواهی حضور در دوره

با سلام و عرض ادب
من یک وب سایت در خصوص دروه های آموزشی آنلاین راه اندازی کرده ام
می خواستم بدانم آیا می توان برای افرادی که در این کلاس ها شرکت می کنند می توانم گواهی حضور صادر کنم و به امضای شخصی ( خودم ) باشد ( یا لازم است مجوز هایی گرفته شود )
لازم به ذکر است من استادیار و عضو هیات علمی تمام وقت دانشگاه هستم اما این کلاس ها را بصورت شخصی برگزار می کنم؟
با تشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام برای دریافت مجوز آموزشگاه آنلاین باید طبق ضوابط ارائه شده از سوی سازمان آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای عمل کنید

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

گواهی حضور در دوره بدون اعطای مدرک نیازمند مجوز خاصی علی الاصول نباید باشد و بسیار بعید است منع قانونی داشته باشد چون شما مدرک داشتن مهارت خاصی به کسی نمی دهید صرفا گواهی ماوقع را آنهم به درخواست متقاضی صادر می کنید به زبان ساده تایید می کنید فرد مذکور در کلاس آموزشی شما به مدت فلان ساعت حاضر شده است .چنین گواهی البته اگر مبتنی بر واقع امر باشد و آموزش مزبور هم مجاز باشد منعی به لحاظ قانونی اصولاً نمی تواند داشته باشد اما غیرقانونی نبودن به معنای مجاز بودن نیست چرا که امکان دارد محل استخدام و اشتغال شما که با آنها رابطه استخدامی دارید حسب مصوبات داخلی خودشان این موضوع را در زمره تخلفات اداری محسوب کنند و در روابط استخدامی یا حقوق استخدامی شما تاثیرگذار باشد.بنابراین پیشنهاد میکنم از همان دانشگاه محل اشتغال تان پرس و جو کنید چون اغلب این مراکز آموزشی هیات امنایی اداره می شوند و ضوابط خاص داخلی دارند که ما از آنها بی خبریم‌