مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق مرد از زن

با سلام مردي 43 ساله هستم و نزديك به 17 سال است زندگي مشترك با همسرم دارم و نتيجه اين زندگي يك فرزند پسر 13 ساله مي باشد. تقريبا 14 سال پيش و در دوران بارداري همسرم دچار تشنج شد و پس از پيگيري هاي درماني و مصرف داروها و تولد پسرم كه به لطف خدا سالم بدنيا آمد . همسرم دچار بيماري سرد مزاجي و دوري كردن به هر دليل از اينجانب نمود و متاسفانه و عليرغم پيگيري هاي فراوان مشكلات همچنان ادامه داشته و اين روند مشكلات جسمي و روحي زيادي براي من ايجاد كرده كه ديگر توانايي ادامه اين زندگي برايم ميسر نمي باشد. خاطر نشان ميگردد همسرم رضايت شخصي خود را از اختيار كردن همسر موقت به اينجانب كتبا و با اثر انگشت نيز اعلام نموده است. لذا با توجه به اينكه اينجانب تاكنون متعهد به اين زندگي مشترك بوده و تمام تلاش خود را براي اصلاح ايشان نموده ام ، اين كار را انجام نداده ام ( صيغه موقت ) لذا با توجه به ناشزه بودن ايشان و با عنايت به اينكه ايشان خود داراي شخصيت اجتماعي و شغلي مناسب بوده و كل دارايي ما در اين زندگي مشترك يك واحد آپارتمان مي باشد كه بصورت سه دانگ تقسيم شده است . آيا در صورت درخواست طلاق از سوي اينجانب وضعيت پرداخت مهريه ايشان به چه شكل خواهد بود. آيا از دارايي اينجانب سهمي مي برند و يا صرفا به تقسيط مهريه و يا موارد ديگر ...اميدي هست.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
دادگاه در این موارد معمولاً هم به تصنیف دارایی و هم به پرداخت یکجای مهریه رای صادر می نماید و بعداً شما باید تقاضای تقسیط مهریه بدهید.
اگر قبل از دادخواست طلاق در دادگاه اثبات نمایید که زوجه ناشزه است شرط تنصیف شامل ایشان نمیشود.
در این شرط ذکر شده است تا نصف اموال بنابراین ممکن است قاضی به 10 درصد رای صادر نماید.
در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید.