مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم سند خودرو

با سلام و خسته نباشید. من یه خودرو را بدون گرفتن پول ثبت پلاک کردم و پلاک را بنامش زدم و هیچ پولی دریافت نکردم و کارت سبز و کارت ماشین در دست خریدار و بیمه و اصل سند محضری در دست من است و در حال حاضر خودرو در پارکینگ عمومی دو قبضه است نصف قبض در دست من و نصف قبض دیگه در دست خریدار میباشد. و قبل اینکه خودرو را سند محضریش کنم طرف شروع کرد به بهانه گرفتن از ماشین که میگه ماشینت رنگ داره بهش گفته بودم حالا بهش گفتم من اصلا نمیفروشمش به من میگه من رفتم طلای خانمم را فروختم ضرر طلاهای منو بده بیا ماشینت را بگیر. یاد آوری میکنم که دوتا برادر باهم بودن ولی من هیچ پولی ازشون دریافت نکردم برادر بزرگش میگه دو تومن نقد ازشون دریافت کردم در ضمن قولنامه و هیچی نداریم بهش گفتم اگه پول نقد بعنوان بیعانه دریافت کرده باشم پس رسیدش کو؟ منو داره تهدید میکنه میگه یا دوتومن بده یا ماشینتو 25 میگیرم بریم برای محضر! سوال بنده اینه اگه من اون دوتا برادر را بعنوان کلاهبرداری شکایت کنم به نتیجه میرسم و تکلیف ماشین من چی میشه. و چقدر زمان میبره تا به نتیجه مطلوب برسم. و با این ماشین خرج زندگیمو میگذروندم؟ و خودرو کی به خودم باز میگرده. ممنون از سایت خوبتون

پاسخ ها :

سونيا  كشاورز

سونيا كشاورز :

استان :

باید شاهد داشته باشید شکایت خود را مطرح نمایید ان شا اله که نتیجه میگیرید