مشاوره حقوقی رایگان - شکستن هردوپا به علت اینکه دنبالم بودن با سلاح سرد

سلام و خسته نباشید خدمت شما
در تاریخ بیستم مهر سال 99 به خاطر اعتیاد خانواده همسرم، باعث شدن که خانواده من در حالی که مستقل بودم، پدرم و برادرانم و راهنمای قبلی ام با دست به دست دادن هم، خواهرم را متقاعد کردند که مرا دعوت کند و من آنجا بمانم تا وقتی خوابیدم، دست و پا بسته مرا ببرند
متوجه شدم و خواستم فرار کنم که راهی نبود، ناچار پشت در خانه را گذاشتم و خواهرم و شوهرش تا من به اتاق رفتم، در اتاق را بستند و به طبقه بالايي فرار کردند، خواستم بزنم بیرون که با چند نفر روبرو شدم، ولی قیافه آنها در نظرم نیستو و دوباره به داخل برگشتم که 5 نفر به دنبال من آمدند و وقتی بازم به خانه خواهرم برگشتم و آنها دنبال من میدویدند که در دست آنها سلاح سرد نیز بود، من به داخل اتاق رفتم که پنجره ای داشت، که به پانسیون ختم میشد. که از ترس پشت آن رفتم که با قمه به سمت من پرتاب کردند که پرت شدم و از ناحيه دوتا پا میلنگم و 4 ماه که پاهام تو گچ بود و همه منو رها کردن و هیچ کس این موضوع را قبول نکرد و ندارد، تا این که بعد از 4 ماه دوباره مصرف کننده شدم که بازم متوجه شدم که دنبال من هستند تا پاپوش درست کنند برای‌ من چون خانوادم میگن که ما گفتیم که اونا آمدن، پس تقصیر از اونا نبوده و این اجازه را به اونا دادن که چند تا پاپوش برای‌ من درست کنند. که الان تنها راه اثبات من پیام فرستاده شده از سوی همسر و برادر و خواهرم است چون قیافه آنها یادم نیست، مگر ببینم.
ولی با کسی که برادرم با او هماهنگ بوده میدونم کیست.
ولی قبول کار نیستند و چندتا پاپوش که درست کردن را میتوانم اثبات کنم،
تا چند مدت میتوانم اثبات کنم؟
حداکثر را بگویید، چون هر چه از این پاپوش ها بگذرد من بهتر میتوانم جلو برم؟

پاسخ ها :

حسين  فروزان

حسين فروزان :

به نظر من توهم زدید با یه روانپزشک مشورت کنید