مشاوره حقوقی رایگان - قسط بندی دیه

سلام. یک سال پیش پلیس وقتی ایست میدهد نمی ایستم و یکی از مامور ها پشت ماشین من میپرد و در حین حرکت یک کم کوفته شد. وانت دارم و دو ماه زندان افتادم. الان دیه اومده 7 میلیون از پاسگاه گفتند که ماشین من هم توقیف هست. آیا میتونم دیه رو قسط بندی کنم و ماشین رو چرا توقیف کردند؟ با ماشین کار میکنم و خرج زن و بچه ام رو میدهم. آیا با این شرایط تنها دارایی من رو توقیف نگه میدارند؟ چون وسیله امرار و معاش من هست. الان باید چی کار کنم ببرم به پاسگاه خودم معرفی کنم یا مستقیم به دادگاه و پیش قاضی بروم. لطفا کمک کنید سر در گم هستم.

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

به مرجع توقیف مراجعه کنید.. از انجا که اقساط دیه به روز می باشد بهتر است یکجا پرداخت شود.