مشاوره حقوقی رایگان - اقساط دیه

سلام من شاکی هستم ولی طرف مقابلم باید 240 میلیون دیه پرداخت کنه درخواست قسط بندی داده رای اومد که یک چهارم پیش پرداخت وماهی یک دهم باید پرداخت کنه الان متهم درخواست داده که پیش نمیتونه پرداخت کنه و ماهی 1 میلیون اقساط میتونه پرداخت کنه ومدارک آورده که چیزی نداره دادگاه هم به من ابلاغ کرده کرده که طرف مدارک آورده واگر غیر اینه منم مدارک ببرم. اگه بخوان ماهی 1میلیون رای صادر کنن که 15 سال طول میکشه چه کاری از دست من برمیاد آیا 240 میلیون دیه امکان داره بدون پیش پرداخت و ماهی 1میلیون اقساطی بشه؟

پاسخ ها :

عباس بنائی

جناب آقای عباس بنائی :

سلام بر شما. اگر مدارکی از دارا بودن محکوم علیه دارید به دادگاه ارائه کنید. در غیر این صورت اقدامی متصور نیست.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی در صورت عدم ارایه دلیل مبنی بر تمکن ایشان بله احتمال صدور رای بنحو مزبور است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مدارکی که دلالت بر ملأت طرف ارایه ندهید ممکن است قاضی بپذیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه تجدیدنظر با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام طرف مقابل شما اعتراض کرده به این معنی نیست که دادگاه درخواست ایشون را قبول کنند شما دفاعیات خود را ارسال بفرمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر باید بررسی دقیق و جامعی انجام شود و سپاس می‌توان نظر داد⚖⚖

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر محکوم علیه اعسار مطلق دهد و دادگاه سرش را بپذیرد پیش پرداخت نخواهد داشت اما اگر شما ثابت کنید که اموالی دارد می توانید تقاضای توقیف آن را دهید

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

قسط بندی شدن دیه در کل به نفع شما و به ضرر محکوم علیه می باشد . چرا که مبلغ دیه هرساله افزایش زیادی دارد ....

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار مناسب قابل بررسی می باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر مدارکی جهت اثبات تمکن و ملائتش دارید به دادگاه ارائه کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما از دادگاه بخواهید که استعلام سه گانه و استعلام سهام بگیرند بعد بهش بفهامنند که دیه هرسال اضافه میشه و ممنوع الخرجش کنند و وثیقه ازش بگیرند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید مستندات و دلایل به دادگاه ارائه نمایید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
در صورت عدم ارائه اسناد و مدارک از جانب شما اعسار پذیرفته میشود . اما هر وقت مالی از ایشان شناسایی کردید میتوانید توقیف نمایید .

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
مبلغ دیه باتوجه به جرم واقع شده باید درمدت مشخصی پرداخت شود (یکسال دوسال،سه سال)درصورتی که بعدازاین مدت نتواند پرداخت کند میتواند مدعی اعسار شود ودادگاه باتوجه به اوضاع واحوال مالی معسر حکم به پرداخت بصورت قسطی می‌دهد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه متمکن می باشد می توانید با معرفی اموال اقدام نمایید در غیر این صورت اقدامی متصور نمی باشد درخواست تعدیل اساط را دهید

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام چنانچه اموال اعم از منقول یا غیرمنقول از ایشان سراغ دارید میتوانیم از طریق اجرای احکام نسبت به توقیف آنها اقدام نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله متاسفانه به همین منوال است که می فرمایید و چاره ای نیست
اگر مدارکی دال بر دارا بودن ایشان دارید حتما به دادگاه ارائه کنید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
به دفاع شما و ارائه مدارک حاکی از تمکن ایشان بستگی دازد. دیه بابت اسیب عمد بوده ایت یا غیر عمد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

در صورت عدم ارائه دلیل، نمی توانید اثبات نمایید

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر شما هم دلیل ارائه دهید ممنوع الخروج کنید و همچنین بدونین ک هرسال مبلغ دیه افزایش داره همون یک میلیون رو هرسال پرداخت نمیکنن افزایش پیدا میکنه