مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام من سرپرست مادرم هستم.مادرم سکته مغزی کرده وکلا از کار افتادست.خودم مجردم.طی یه درگیری برام 26 میلیون دیه بریدن.الان با یک فیش حقوقی ازادم.کار ثابتی ندارم.خودم نون اور خانواده هستم.یه بار اعتراض زدم رد شد.حالا میشه دیه را قسط بندی کرد.که زندان نیوفتم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
شما باید دادخواست اعسار را مطرح نمایید و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله بعد از قطعی شدن دادخواست اعسار بدهید

الهه حسینی

الهه حسینی :

سلام بله امكانپذير است

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام ، در صورت نداشتن اموال و سایر شرایط معسر بودن ، دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به ارائه دهید ( نیاز به حداقل دو شاهد دارید )

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بله تقاضای اعسار از پرداخت محکوم به مطرح نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله میتوانید دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به دهید

روح الله مشتاق زاده

جناب آقای روح الله مشتاق زاده :

بله. تقاضای اعسار بدید وباشهادت دو فرد که بضاعت مالی شمارا اثبات نمایند مطابق بامیزان وشرایط مالی شما حکم اعسار وقسطی میدن

مینا احمدی

مینا احمدی :

بله تقاضای اعسار و تقسیط بفرمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست اعسار دهید تا بنابر شرایط تقسیط گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید دادخواست اعسار بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست اعسار از پرداخت دیه تقدیم مرجع قضایی کنید. در صورتی که اعسار شما پذیرفته شود می توانید دیه را به صورت قسطی پرداخت کنید.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بله مطابق ماده 534قانون ایین اادرسی کیفری و ماده 22قانون نحپه اجرای محمپمیت های مالی تقاضای اعسار و تقسیط دیه را نمایید. لازم به ذکر است که درصورت پرداخت بنحو اقساط دیه به نرخ روز حساب می گردد.
موفق باشید

محسن جان نثاری

جناب آقای محسن جان نثاری :

با سلام اگر دادخواست اعسار داده اید رد شده است می توانید مجدد دادخواست اعسار بدهید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله دادخواست اعسار دهید با معرفی دو شاهد که از عدم تمکن مالی شما آگاه باشد در صورت اثبات بدهی شما تقسیط خواهد شد.

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام ، دادخواست اعسار دهید ان شاءالله مورد قبول دادگاه واقع شده و باعث تقسیط پرداخت میشود .

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

می توانید دادخواست اعسار و تقسیط دیه بدهید ولی قاضی با توجه به نوع ضرب و جرح تصمیم میگیرد.

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

دادخواست اعسار از محکوم به مطرح کنید