مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از تعمیرکار خودرو

سلام. بنده مغازه ای مکانیکی زدم و به دلایلی نشد کار کنیم. یک پراید هم مدتی بود که موتور آن باز شده بود ولی به خاطر نیاوردن پول برای لوازم ماشین اون جا افتاده بود. تا یک روز که دم غروب بود کار داشتم منزل بودم که صاحب ماشین گفت مغازه ات رو خالی کردند. بعد از رفتن به مغازه دیدیم که بله دزد که شریک قبلی من بود امده و وسایل رو برده است و مقداری از لوازم ماشین این آقا هم مفقود یا دزدیده شده است. بعد مغازه رو تحویل داده بودیم و صاحب مغازه ماشین رو هل داد و بیرون گذاشت و کلی از لوازم ماشین او را بردند. حالا از بنده شکایت کرده است. من میتونم منکر تحویل گرفتن ماشین او بشوم؟ چون مغازه به نام من نبود.

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

اتومبیل تحویل هر شخص به عنوان امانت شده نامبرده مسیول حفظ و‌مراقبت از مورد امانت میباشد و‌پر صورت قصور و‌کوتاهی مسیول جبران خسارات